In de eerste week van oktober gaat het Oudersteunpunt Passend Onderwijs de stad in. Op verschillende scholen en andere plekken in de stad kunnen scholen en ouders kennismaken met het steunpunt. Wil jij ook dat het Oudersteunpunt langskomt, bijvoorbeeld op een ouderactiviteit of een voorlichtingsavond? Stuur dan een mail.

 

UITNODIGING - Kennismaken met het nieuwe Oudersteunpunt passend onderwijs?

Op vrijdag 6 oktober van 19.00 tot 20:30 uur gaan medewerkers van het Oudersteunpunt in gesprek met ouders, onderwijsprofessionals en de samenwerkingsverbanden over het steunpunt en passend onderwijs in de OBA Bijlmerplein. Wil je hier ook bij zijn, meld je dan aan. LET OP: deze datum wordt verplaatst, nieuwe datum volgt.

Wat is het Oudersteunpunt passend onderwijs?

Ouders stellen hun vragen natuurlijk eerst op school. Soms vinden ouders het echter fijn als er iemand anders met ze meedenkt, of willen ze graag informatie over passend onderwijs rustig kunnen lezen. Voor die situaties is er het Oudersteunpunt. Daar kunnen ouders terecht met al hun vragen over passend onderwijs. Ze krijgen bij het Oudersteunpunt, uitgevoerd door OCO, onafhankelijk advies. Het kan gaan om simpele vragen, zoals uitleg over termen uit het ontwikkelingsperspectief of welke hulp er voor dyslexie is. Ook bij ingewikkelde situaties kan het Oudersteunpunt meedenken, zoals wanneer ouders vragen hebben over de overstap naar speciaal onderwijs of een verwijdering.

 

Meer informatie?

www.oudersteunpunt020.nl 

Bekijk alle scholen op de kaart

banner boven footer