De aanmeldingsprocedure voor de middelbare school is dit jaar op twee punten veranderd.

1. Ouders melden zelf hun kind digitaal aan voor de Centrale Loting en Matching. Dit jaar kan dat van 8 maart tot en met 19 maart 2021. Log in het ouderportaal van ELK (Elektronisch Loket) in en volg de aanwijzingen van het systeem.
2. Leerlingen met een dubbeladvies bij de aanmelding kunnen aangeven of zij voorkeur hebben om op het hoogste niveau van hun dubbeladvies te worden geplaatst. De procedure verloopt verder op de gebruikelijke manier.

Zo werkt de aanmelding
> Informatie voor scholen > hier staat alle informatie die de leerkracht van groep 8 en ib'er nodig hebben om ouders te kunnen informeren over en helpen bij deze gewijzigde manier van aanmelden voor het voortgezet onderwijs.
> Informatie voor ouders > hier vindt u als ouder hoe u uw kind kunt aanmelden voor een school voor voortgezet onderwijs. 

Meer informatie?
Hou de website van ELK goed in de gaten. Hier vind je regelmatig actuele informatie.

For parents [IN ENGLISH)

If your child is attending primary school, it might raise a lot of questions. We will provide you with information and answer your questions here. We are happy to help you. >> Read more

For professionals [IN DUTCH]

Wil je een leerling bij ons aanmelden? Of ben je op zoek naar meer informatie over mogelijkheden en procedures? We informeren je graag volledig en goed. >> Lees meer