Wil je van tevoren een casus voorleggen? Gebruik maken van een pre-screening?
Dat kan. Als je als school hulp nodig hebt bij de totstandkoming van een compleet dossier voor een aanmelding van diagnostiek van ED, dan kunnen we met je meedenken. We bieden deze hulp op verzoek van de school.  We hebben het volgende van je nodig:

Anoniem: Wil je een casus of vraag anoniem voorleggen? Dan hebben wij in aanvulling op je vraag, de naam van de school, de regio en de groep van de leerling nodig. Let op dat je geen stukken met de naam van de leerling meestuurt. Je kunt jouw vraag versturen met behulp van onderstaande knop (Melding pre-screening).
Met naam van de leerling: Heb je toestemming van ouders om een leerlingdossier (of een onderdeel daarvan) aan ons voor te leggen? Dan hebben we in aanvulling op je vraag het volgende nodig: voor- en achternaam van de leerling, geboortedatum, groep, school en regio. Zorg er dan wel voor dat je de gegevens op een veilige manier verstuurt. Maak daarvoor gebruik van onderstaande knop.

 

Melding pre-screening

 

 

Let op: wij behandelen alleen aanvragen van leerlingen die in Amsterdam en Weesp wonen
De aanvraag voor de vergoede dyslexiezorg moet gedaan worden in de woonplaats van het kind. Wij behandelen alleen aanvragen van leerlingen die in Amsterdam en Weesp wonen. 

Woont de leerling in Diemen? Voor de gemeente Diemen geldt dat de school rechtstreeks doorverwijst naar de dyslexiezorgaanbieder. Ouders kunnen hun kind bij een door de gemeente gecontracteerde dyslexiezorgaanbieder aanmelden, met het complete leerlingdossier. De dyslexiezorgaanbieder neemt dan contact op met de gemeente.  

 

Meer informatie?
Heb je behoefte aan nog meer toelichting en antwoorden op veelgestelde vragen? Dat lees je hier

Bekijk alle scholen op de kaart

banner boven footer