Het kan zijn dat een groeidocument per ongeluk de status ‘gesloten’ heeft gekregen. Dat is geen probleem – dat kun je zelf gemakkelijk herstellen.
Als je inlogt in het account van de leerling (waar je ook het groeidocument hebt aangemaakt, ingevuld, etc.), zet je een vinkje voor het groeidocument en klik je vervolgens linksboven in het menu op ‘Bewerken’ en dan op ‘Openen’. Je krijgt dan een pop-up; deze bevestig je met OK. Als het goed is, zie je nu in het middenscherm dat de status weer op ‘open’ staat. Mocht je de status van een groeidocument weer op gesloten willen zetten, dan voer je dezelfde stappen uit – in plaats van ‘Openen’ kies je dan voor ‘Sluiten’