In april 2016 hebben alle IB’ers van Parantion een toegangslink ontvangen per mail, waarmee je zelf een wachtwoord aan kan maken. Deze toegangslink was twee weken geldig – nu dus niet meer. Als je nu voor het eerst wil inloggen, kun je zelf een nieuwe toegangslink opvragen. Ditzelfde stappenplan geldt als je je wachtwoord vergeten bent.

• Ga naar groeidocument.nl/inloggen
  • Kies voor ‘wachtwoord vergeten?’
  • Vul je gebruikersnaam in (is op een eerder moment door Parantion verzonden (bv. IB_Slootermeer of IB_De_Kaap).
  • Vul het e-mailadres in dat aan ons is opgegeven om gekoppeld te worden aan het digitale groeidocument.
  • Op dit mailadres wordt direct een nieuwe toegangslink toegestuurd.
  • Je kunt zelf een wachtwoord aanmaken, waarmee je vanaf dan in kunt loggen.