De allereerste uitgave van SWV KRNT is een feit. In deze editie nemen we volop de ruimte. Om terug te blikken, om vooruit te kijken en vooral: om u te informeren én te inspireren.

Zo blikken we met trots terug op wat we als regulier onderwijs, SBO en SO samen al hebben bereikt. We staan stil bij waar we op dit moment actief aan werken. Natuurlijk kijken we ook vooruit, naar alle kansrijke ontwikkelingen en wat die voor ons Samenwerkingsverband in petto hebben. Denk onder andere aan de combinatie van ParnasSys en Kindkans, de lancering van ibwijs en alle mooie initiatieven in de stad. Bovendien hebben we een aantal interessante interviews voor u verzameld, waarin dit alles uitvoerig wordt belicht en in perspectief wordt geplaatst.

Er is nog een belangrijke reden waarom wij juist nu deze krant uitgeven. We willen namelijk graag ons Samenwerkingsverband meer zichtbaarheid geven, zodat we nog meer bekend worden bij alle scholen en al onze partners in Amsterdam en Diemen. Kortom, bij alle mensen die er dagelijks hard aan werken om ervoor te zorgen dat leerlingen krijgen wat zij echt nodig hebben.  

Lees de SWV KRNT hier.